DesNORMAlitza't


Activitats en aquesta formació:

DesNORMAlitza't - Arrels, tendències i referents!

Data: 30 de setembre de 2022

Horari: de 19:00 a 21:00

Lloc: Jardins del Museu Papiol

Descripció:

Cal plantejar-nos la globalització de la moda i les tendències i com aquestes provoquen una homogeneïtzació cultural en aquest aspecte (s’ha perdut riquesa cultural, tot queda revocat com una cosa folklorica). Com actua l’apropiació cultural de peces de roba ha conquerit diversos espais o missatges (exemple com les grans marques s’han apropiat de missatges, com el feminista, o roba tradicional d’altres cultures venent-la com una cosa ètnica, com pot ser la roba amb estampats africans).

DesNORMAlitza't - Ens vestim o ens vesteixen? Parlem de la moda infantil

Data: 1 de octubre de 2022

Horari: de 11:00 a 13:00

Lloc: Cal Trajo

Descripció:

Hi ha projectes alternatius a la fastmoda actual infantil?
Responen les necessitats i la demanda davant de l’oferta en la roba infantil? Ens calen alternatives més sostenibles ecològica i econòmicament?

En acabar la taula rodona, es realitzarà un taller d'estampació pels més petits i petites!

DesNORMAlitza't - Normativitat, opressió estètica i moda.

Data: 7 de octubre de 2022

Horari: de 19:00 a 21:00

Lloc: Cal Trajo

Descripció:

Presentació de lllibre 'Operació bikini' de Júlia Barceló. Com la moda fa prevaldre i posa en valor els ‘cossos normatius’ i la imatge de bellesa? Què passa quan la moda no encaixa amb la realitat social i és una eina més del patriarcat? Quines alternatives tenim davant d’això?Aquest llibre aborda conceptes com la gordofòbia, la presió estètica, la cultura de la dieta, l'alimentació intuitiva... Amb un llenguatge proper i molt d'humor!

DesNORMAlitza't - Sabem el que vestim?

Data: 8 de octubre de 2022

Horari: de 19:00 a 21:00

Lloc: Cal Trajo

Descripció:

Com la moda és una eina potent per fer acció política? A través de missatges estampats, els valors del projecte, la procedència dels materials, el valor què li donem?