Des de Coopsetània disposem d’una oferta regular de formació en economia social i cooperativisme per a tots els públics, tant per a aquelles persones que tenen ganes d’apropar-se a l’economia social i solidària, com per a aquelles persones o col·lectius que estan pensant en constituir el seu propi projecte econòmic. A més, també oferim formacions descentralitzades en altres espais comunitaris i seus de l’economia social i solidària de l'Alt Penedès i Garraf.

Oferta formativa

Creem cooperatives, creem alternatives

Inici de les sessions: 28 de setembre de 2021


Horaris: De 9.30 a 11.30 h


Taller formatiu adreçat a persones emprenedores i grups interessats en consturir una cooperativa com a sortida a la crisi o precarietat del mercat laboral.

Al llarg de quatre sessions d'abordaran les principals dimensions d'una cooperativa: viabilitat econòmica, redacció dels estatuts, relació societària i laboral de les persones sòcies, àmbit comunicatiu, etc.

A càrrec de Facto Assessors, Coopsetània i Bildi. 

El taller és gratuït, però les places són limitades. 

X Taula Territorial: "Voleu introduir l'Economia Social a la vostra administració?"

Inici de les sessions: 30 de setembre de 2021


Horaris: De 10 a 14 h.


Presentació de diferents eines i fórmules per acostar l’ESS i els seus valors a les administracions públiques. Amb la participació de Josep Vidal, director del Programa d'Economia Social del Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya.

En el marc de la Quinzena de l'Economia Social i Solidària de l'Alt Penedès-Garraf.

Jornada de presentació de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya

Inici de les sessions: 5 de octubre de 2021


Horaris: De 9.30 a 11 h


Presentació en línia de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya adreçada a les cooperatives de treball de les nostres comarques per conèixer els avantatges de l'afiliació a la Federació i promoure la intercooperació entre les cooperatives participants.

En el marc de la Quinzena de l'ESS a l'Alt Penedès-Garraf. 


Alternatives des de l'ESS per un treball digne

Inici de les sessions: 7 de octubre de 2021


Horaris: De 10 a 12 h


Jornada coorganitzada per Comissions Obreres i Coopsetània per presentar el programa de Reempresa. Amb la participació de La Fura, la cooperativa de treball que s'encarrega d'editar el setmanari gratuït de l'Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf. 

La jornada es farà presencialment i també es podrà seguir en streaming. 

XI Taula Territorial de l'ESS: "Eines per introduir polítiques l’habitatge cooperatiu a l’administració pública"

Inici de les sessions: 8 de octubre de 2021


Horaris: De 10 a 12 hores


Ponència a càrrec d'Eduard Cabré, de la cooperativa Celobert, el qual explicarà què és l'habitatge cooperatiu a la vegada que aportarà eines i recursos per introduir polítiques d'habitatge des de l'administració pública.

La Taula Territorial forma part de la III Quinzena de l'Economia Social i Solidària a l'Alt Penedès i Garraf.