Des de Coopsetània disposem d’una oferta regular de formació en economia social i cooperativisme per a tots els públics, tant per a aquelles persones que tenen ganes d’apropar-se a l’economia social i solidària, com per a aquelles persones o col·lectius que estan pensant en constituir el seu propi projecte econòmic. A més, també oferim formacions descentralitzades en altres espais comunitaris i seus de l’economia social i solidària de l'Alt Penedès i Garraf.

Oferta formativa

Jornada informativa per a gestories: presentació del segell "Aquí assessorem l'Economia Social"

Inici de les sessions: 2 de juliol de 2021


Horaris: De 9.00 a 10.00h


Jornada informativa adreçada a gestories per presentar-los el segell “Aquí assessorem l’Economia Social”, un distintiu impulsat per la Xarxa d’Ateneus de Catalunya per reconèixer les prescriptores que, a través del seu Ateneu, estan realitzant formació contínua sobre economia social i cooperativa i es comprometen a promoure el model cooperatiu.


La jornada servirà per explicar l’itinerari formatiu que oferim a les prescriptores i per anotar els beneficis qe els reportarà el segell.

 

La sessió sera gratuïta i es farà de forma virtual a través de la plataforma Zoom.

Cicle d'Economia Social i Cooperativisme per l'autoocupació del sector tèxtil

Inici de les sessions: 2 de juliol de 2021


Horaris: D'11 a 12.30 hores


Cicle formatiu per apropar-se a l'Economia Social i Solidària i el Cooperativisme com a opció per a l'emprenedoria de projectes col·lectius del sector tèxtil.

El cicle està format per 4 sessions, a càrrec de Coopsetània, i és presencial i gratuït.

Es farà a l'Espai per a l'Emprenedoria Social, l'Economia Solidparia i l'Ocupació de Santa Margarida i els Monjos.