Cicle: Experiències d'inserció des del món local


Activitats en aquesta formació:

Experiències d'inserció des del món local: una mirada al fenomen al Top Manta

Data: 4 de juny de 2021

Horari: de 9:30 a 11:30

Lloc: Espai virtual

Descripció:

Primera sessió del cicle "Experiències d'inserció des del món local", organitzada per Coopsetània i l'Ajuntament de Sitges.

Sota el títol "Una mirada al fenomen del Top Manta", es vol presentar i intercanviar experiències envers la venda ambulant no autoritzada, crear debat i reflexió. Per aconseguir-ho es preveu donar a conèixer experiències socials i laborals des d'una perspectiva transversal, així com experiències municipals en relació a la inserció i la gestió del Top Manta.


Realitats i marc legal per la ocupabilitat de persones migrades

Data: 22 de octubre de 2021

Horari: de 9:30 a 11:30

Lloc: On line

Descripció:

Segona sessió del cicle Experiències d'inserció des del món local, organitzat conjuntament per l'Ajuntament de Sitges i l'Ateneu Cooperatiu Coopsetània per tal de treballar per la regularització de persones migrades i millorar la inserció laboral al territori.

En aquesta segona sessió hi participaran l’advocat especialista en regularitzacions, Marc Pairó, membre de Illay Legal SCCLP, Lamine Bathilu, membre del sindicat de Manters de Barcelona i de la Cooperativa Top Manta i Diana, membre de l’Associació MigrESS. A més, hi intervindran per part de l’Ajuntament de Sitges: Júlia Vigó, regidora de Drets Socials, Ciutadania, Igualtat i Habitatge i Guillem Escolà, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació i Maite Pascual, així com membres de l’equip de Coopsetània.

En acabar totes les ponències, hi haurà espai per al debat.